Menu

 RAV 4  -  Щастие на колела

  • 1440 x 400

 

Независимо дали на дълъг път до мечтаната семейна ваканция, или на ски в планината, новият RAV4 Adventure ще бъде неотлъчно до Вас. Без да се лишавате от комфорта и безопасността на познатия Ви SUV, с RAV 4 Adventure ще се впуснете в още по-вълнуващи пътувания. 

 

#GoAnywhere с RAV4 Adventure Hybrid 

RAV4 Adventure се задвижва от хибридна система с 2,5-литров бензинов двигател и 222 к.с. Благодарение на хибридната батерия вашият верен спътник се отличава с:

  • По-нисък разход на гориво
  • По-малко вреди емисии
  • По-голям пробег

Новият модел залага не само на висока ефективност при пътуване, но и на забележително удобство и дизайн. Външните и вътрешни модификации подчертават приключенския му дух, с което го отличава от всеки друг SUV по улиците на града. 


  • screenshot 2

 

Екстериор

Приключенецът получава

- нова черна радиаторна решетка;

- черни рамки на фаровете за мъгла;

- LED-фарове за мъгла;

- нови LED-фарове с оптика на проектора;

- сребристо дъно.

Логото на марката се премества в средата на решетката, което засилва визуалното въздействие. Гумите красят нови 19-цолови алуминиеви джанти с матово сиво покритие. Каросерията е защитена в задната част, като цветовата гама тук е цвят за каросерията и  за покрива, колоните и задния спойлер. 

 

Интериор

Просторните и удобни места за сядане, познати за серията RAV4, достигат нови върхове при модела Adventure . Черна кожена тапицерия с оранжеви шевове на облегалките и подвъзглавниците придава още по-силно усещане за комфорт.  

 

  • 2022 toyota rav4 adventure eu 3 1920x1080

 

С безкомпромисно пътно поведение новият RAV4 Adventure е готов да ви отведе на следващото ви приключение! 

За да заявите тест драйв или за повече информация се обадете на номер +35942919424 

Video Title

Video Slug