Menu

  • toyota highlander hybrid

Toyota Highlander Hybrid 2020

 

Highlander Hybrid 2020 е вече тук!

Напълно новият SUV е по-голям, по-мощен и по-красив.

SUV от ново поколоение

Highlander Hybrid е една достойна опция в сегмента на SUV моделите, които носят репутацията на Toyota за надеждност.

Моделът има достатъчно място, както за много багаж, така и да събере цялото семейството. А пътуването – то ще бъде комфортно и приятно. Highlander съчетава изисканото излъчване на един градски SUV със солидната визия на офроуд автомобил.

Highlander е триредов SUV модел, което го прави седемместен,  осигурявайки просторно настаняване на всеки ред.

Авомобилът е проектиран с последната хибридна технолия. Една от полезните екстри е сензорът за отваряне на багажника чрез размахване на крак. Тази функция осигурява достъп без ръце до големия 658-литров багажник – с възможност за разширяване до 1909 литра – гарантирайки, че винаги ще има пространство, когато се нуждаете от него.

Двигател, трансмисия и производителност

С навлизането на четвъртото поколение хибридно задвижване, Highlander позволява шофирнането на един голям SUV да бъде без компромиси по отношение на разхода на гориво и емисиите.

Мощността на Highlander достига 248 к.с. с 2,5-литров Hybrid Dynamic Force двигател, който успява умело да балансира вървежа на автомобила, предлагайки съчетание от мощност и ефективност, с емисии на CO2 и разход на гориво от съответно 146 г/км и 6,6 л/100 км.

С добавения контрол и безопасността на системата AWD-i стандартно, както и чевръстото, но комфортно поведение на пътя, Highlander осигурява удоволствие и сигурност за всяко едно от седемте места.

За повече информация и тест драйв, се свържете с нас на +35942919424

 


Video Title

Video Slug