Menu

TOYOTA ПРЕДСТАВЯ НОВАТА СЕРИЯ BEYOND ZERO (bZ).

  • toyota beyond zero

 

Изцяло електрическа. С нулеви емисии.

Това е зората на една вълнуваща нова ера. С новата серия bZ Toyota преминава изцяло към нулевите емисии, за да трансформира живота. Представяме Ви следващото поколение иновативни електрически превозни средства: безпроблемно сливане на елегантен, модерен дизайн и изключителни възможности предоставят шофиране с нулеви емисии, което Ви отличава от другите. Намелете негативното  въздействие върху планетата, насладете се на изключително преживяване и оценете класата на водещите иновативни функции със серията Toyota bZ.

Toyota bZ е още една стъпка в нашите усилия към устойчиво бъдеще. Време е да преминем към нулеви емисии.

 

  • beyond zero 01
  • beyond zero 02

 

Ценностите на    Toyota bZ:

1.   Околната среда

В Toyota не става дума само за постигане на нулеви емисии, но и за оптимизиране на енергийната ефективност в целия автомобил. Това означава да се вземе предвид енергията, която автомобилът използва за придвижване, включително възобновяема енергия, като слънчева енергия за генериране на електричество и увеличаване на нейния обхват. Стремежът на Toyota е да намали консумацията на енергия и отпадъците, които могат да бъдат запазени за бъдеща повторна употреба или дори да бъдат рециклирани в нови батерии.

2.   Преживяването

Предоставяме Ви нов вид вълнение с акумулаторните електрически превозни средства. Вашият автомобил е нещо повече от просто транспортно средство – Toyota bZ разбира, че колата трябва да бъде вашият интелигентен партньор. Тези акумулаторни електрически превозни средства използват най-новите технологични функции, за да осигурят брилянтна свързаност, докато плавното ускорение и отличното управление правят шофирането превъзходно забавление.

3.   Комфортът

Пространството за пътуване е социално пространство, което събира семейството и приятелите заедно. Тихи, просторни и удобни автомобили, Toyota bZ ще предложат отлична среда за споделени преживявания. Ще намерите достатъчно място за всички да си взаимодействат, да споделят идеи и да се отпуснат при по-дълги пътувания.

4.   Безопасността

Мобилност с нулеви емисии и интелигентна технология, съчетана с изключителен капацитет на батерията и най-добрата безопасност в класата, Toyota bZ създава по-безопасно общество, в което всеки се радва на по-голямо спокойствие.

Защо да изберете електрическата батерия на Toyota?

  • Защото с повече от 25 години опит Toyota е лидер на изцяло елетрическото бъдеще;
  • Защото има повече от 18 милиона електрифицирани автомобили по пътищата и 17 модела от които да избирате.

Toyota продължава да предоставя изключителни иновации, правейки клиентите щастливи по целия свят. Благодарение на богатия опит в разработването на технология за батерии и ефективно управление на енергийните потоци, електрическите превозни средства на Toyota предлагат най-добро качество, надеждност и дълготрайност.

За повече информация се свържете с нас на +35942919424

ВДЪХНОВЯВАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Хората са в основата на Toyota bZ. Освен въздействие върху околната среда, с което да се гордеем, това са автомобили, проектирани да се впишат в реалния живот. С Toyota bZ ние не само се стремим към нулевите емисии, но и осигуряваме по-добра мобилност за всички.

С грижа за обществото, в което живеем.

 


Video Title

Video Slug