Menu

Новият RAV 4 Adventure - Приключение на колела 

  • 1440 x 400

 

Независимо дали на дълъг път до мечтаната семейна ваканция, или на ски в планината, новият RAV4 Adventure 2021 ще бъде неотлъчно до Вас! Без да се лишавате от комфорта и безопасността на познатия Ви SUV, с RAV 4 Adventure ще се впуснете в още по-вълнуващия пътувания. 


  • screenshot 2
 Новият модел залага не само на висока ефективност при пътуване, но и на забележително удобство и дизайн. Външните и вътрешни модификации подчертават приключенския му дух, с което го отличава от всеки друг SUV по улиците на града.
 
Екстериор 
 
Прилюченецът получава нова черна радиаторна решетка, черни рамки на фаровете за мъгла с LED-фарове и оптика на процесора, и сребристо дъно. Логото на марката се премества в средата на решетката, което засилва визуалното въздействие. Гумите красят нови 19-цолови алуминиеви джанти с матово сиво покритие. Каросерията е защитена в задната част, като цветовата гама тук е цвят Urban Khaki за каросерията и  Dynamic Grey за покрива, колоните и задния спойлер. 
 
Интериор 
 
Просторните и удобни места за сядане, познати за серията RAV4, достигат нови върхове при модела Adventure. Черна кожена тапицерия с оранжеви шевове на облегалките и подглавниците придава още по-силно усещане за комфорт. 
 
 
 С безкомпромисно пътно поведение новият RAV4 Adventure е готов да ви отведе на следващото ви приключение!

Технически спецификации

 

RAV4 Adventure се задвижва от хибридна система с 2,5-литров бензинов двигател и съвкупна мощност от 222 к.с. А благодарение на хибридната батерия вашият верен се отличава с:

- По-нисък разход на гориво

- По-малко вреди емисии

- По-голям пробег

 

 

 

Заявете тест драйв или се свържете с нас за повее информация на номер:

+359 42 919 424; +359 42 919 414

 

 

 

Video Title

Video Slug