Menu

  • 01 - color paint

Палитрa от възможности с Toyota

Toyota Globalcar Стара Загора представя своя бояджийно - тенекеджиен отдел с най-ново поколение бояджийска камера.

Услугите в отдела включват - работа със специализирана тенекеджийска техника и апаратура за възстановяване на автомобили претърпяли пътни произшествия. Изчукване, заваряване, изработване и напасване на нови детайли по образец, също така и ремонт на метални детайли са част от дейността на отдела.

 

Кога ни е необходима услугата?

Боядисването и изправянето на вдлъбнатини по колата е препоръчително да се направи възможно най-скоро след авария или в случай, че боята е повредена в следствие на други фактори.

По-малките елементи катo огледалaтa за странично виждане, облицовката на вратата или арките на предните гуми, трябва да бъдат отстранени от тялото, за да бъдат боядисани. Покривът или арката на задните гуми, които са по-трудни или невъзможни за премахване, трябва да бъдат боядисани без да се откачат от колата. Останалите части, които не се нуждаят от ремонт се покриват със специално фолио.


Какво да имате предвид?

Има няколко вида бои, всеки от които изисква специалисти за своите свойства и начин на нанасяне.

Професионалният екип на Toyota Globalcar разполага с инструментите и пулверизаторите, за да предостави висококачествени услуги за боядисване без нежелани ефекти, резултат от неправилна употреба на инструменти или от избор на грешна боя.

Клиентите са максимално улеснени и лишени от ангажименти при евентуални застрахователни събития и щети по автомобила - предават го за ремонт и го получават обратно ремонтиран в завършен вид, без да имат ангажименти за съответните огледи и плащания.
 

Защото Тойота е семейство и се грижи за всеки детайл!
 

За предварителни заявки и допълнителна информация се свържете с нас на телефон +35942919424

 

Video Title

Video Slug